Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده صبح پنج شنبه در بررسی روند ساخت مسکن توسط سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر، خدمات سپاه در عرصه‌های گوناگون را مورد ستایش قرار داد و با اشاره به اجرا طرح‌های فرهنگی، اجتماعی و عمرانی اظهار داشت: سپاه پاسداران طرح‌های مهمی در عرصه خدمات‌رسانی به مردم در شهرها و روستاهای استان بوشهر در حال اجرا دارد که ساخت مسکن محرومان و نیازمندان از آن جمله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار بوشهر با قدردانی از تلاش‌های سپاه در توجه به مطالبات مردم تصریح کرد: ساخت مسکن ویژه کارکنان این مجموعه نقش مهمی در حل مشکلات و تحقق مطالبات آنان دارد که همکاری برای توسعه زیرساخت‌های لازم این طرح‌ها ضروری است.

وی ساخت تالار اقامتی گردشگری در پارک لیان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: این مجموعه برای خدمات‌رسانی به مردم در حال ساخت است که نقش مهمی در جذب گردشگر و سرمایه‌گذار در این پارک دارد.

محمدی‌زاده با اشاره به استقرار پارک لیان در کنار خلیج‌فارس تصریح کرد: این مجموعه با وسعت ۲۵۰ هکتار با چشم‌انداز دریا در جذب گردشگر و توریسم تأثیرگذار است.

وی پارک لیان را یک ظرفیت مهم در عرصه گردشگری و سرمایه‌گذاری دانست و گفت: این مجموعه با نگاه سرمایه‌گذاری و گردشگری تعیین تکلیف شود.

استاندار بوشهر پارک ملت در ادامه بوستان لیان را یک مجموعه مهم دیگر دانست و تصریح کرد: پارک ملت در حریم نیروگاه اتمی، بوشهر به فضای سبز با مشارکت شهرداری تبدیل می‌شود.

محمدی‌زاده محل تأمین آب پارک ملت را پساب تصفیه‌خانه فاضلاب پایگاه دریایی بوشهر دانست و تأکید کرد: این پارک با وسعت ۱۵۷ هکتار نقش مهمی در اجرا طرح‌های گردشگری، جنگل‌کاری و توسعه فضای سبز دارد.

وی اتحاد و همدلی مجموعه مسئولان استان بوشهر را درخور تحسین دانست و بیان کرد: اکنون با اتحاد و همدلی میان استاندار، معاونان استانداری، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، شهرداری و شورای شهر بوشهر زمینه تحقق مصوبات و تصمیم‌گیری‌ها و توسعه پیشرفت شهر بوشهر در راستای تحقق مطالبات مردم را بیش از پیش فراهم می‌کند.

کد خبر 5381594

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر احمد محمدی زاده پارک ملت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استاندار بوشهر ویروس کرونا بوشهر بارش باران شب یلدا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بارش برف گرگان کرمانشاه آتش سوزی عکس استانها واکسن کرونا ایلام پارک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.    او گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.   مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.   بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.   او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل پارک سیفیه ملایر در دهه فجر
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار + تصویر
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران